(07) 33 70 450

O podjetju

Podjetje BV & S, d.o.o. Novo mesto je bilo ustanovljeno leta 1996 v Novem mestu. Sprva smo delovali kot zastopnik ameriškega podjetja Life Services Inc., a smo se nekaj let pozneje odločili za ustanovitev in registracijo lastne blagovne znamke Capitol Fitness Nutritional Supplements for active people.

V sodelovanju z dr. Radojem Milićem s Fakultete za šport v Ljubljani in kooperacijskim proizvodnim podjetjem smo svoje prve izdelke v okviru omenjene blagovne znamke na trg plasirali leta 2001. Danes v svojem prodajnem programu podjetje ponuja več kot 20 izdelkov, namenjenih dodatni prehrani športnikov in rekreativcev.

Ob tem velja zahvala očetu Slavku Vidmarju, idejnemu vodji podjetja BV & S, d.o.o. Novo mesto, brez katerega blagovna znamka Capitol Fitness Nutritional Supplements for active people danes ne bi obstajala.

V podjetju nenehno skrbimo za razvoj naših sposobnosti in spremljamo tehnološke izboljšave, poleg tega pa skrbno negujemo vrednote, kot so izbira najkakovostnejših surovin, kakovost izdelkov, poslovna uspešnost, pripadnost podjetju in skrb za kupce. Vrednote pripisujemo poštenemu poslovanju in spoštovanju etičnih načel.

Podjetje BV & S, d.o.o. Novo mesto je aktivni član Združenja kmetijskih in živilskih podjetij pri Gospodarski zbornici Slovenije.

Podatki o podjetju:

BV & S Trgovina, posredništvo, storitve, d.o.o. Novo mesto,
Stopiče 92,
8322 STOPIČE.

Vpis v register: Okrožno sodišče v Novem mestu
Vložek: 068/103933/00
Ustanovitev: 07.10.1996


Prikaži večji zemljevid

Športna prehrana za rekreativce
               ter profesionalne športnike

© BV & S d.o.o.